Trollspels nyheter

2013-05-26

Äventyret Vargens tid finns för gratis nedladdning.

2013-05-17

Uppdaterad version av Kungabruden upplagd för nedladdning.

2012-10-03

Äventyret Kungabruden lades upp för fri nedladdning. Facebooksidan rollspelet Viking har tagit fart med 65 likes. Otroligt roligt med sån respons.

2012-03-20

Nu går det att uppgradera sitt medlemskap och få tillgång till officiella trollspels produkter. För mer info se rullisten i menyn under Rollspelet Viking.

2012-03-19

Nu ligger totalt 26 olika texter till Viking (både regler och äventyr) uppe under rubriken Äventyr och artiklar!! klara för nedladdning för registrerade medlemmar.

2012-03-18

Nu går det att ladda ner rollspelet Viking för registrerade medlemmar, samt äventyren Sagan om björnen som inte ville dö, Nordmännens raseri, Hängdrottens tjänare och artiklarna om Livet efter döden, Heder, ära och ryktbarhet, Knattleikir och vikingatida pilsorter. För mer info se under Produkter och Ladda ner!

2012-03-16

Nu går det att registrera sig på hemsidan, men nedladdningsbart material kommer först nästa vecka.

2012-03-15

Under våren kommer Trollspels hemsida att byggas upp igen. Förhoppningen är att skapa en samlingsplats för rollspelare som är intresserade av vikingatid. På hemsidan kommer du att kunna ladda ner rollspelet Viking gratis i pdf-format och få tillgång till fanbaserat material till rollspelet. Det som krävs är att du registrerar dig på sajten. Vidare kommer moduler (Norden och Västerled) och äventyren (Gudarnas Nåde, Jarl Eriks arv, Silverringen, Bortbytingen, Guldet som Sigurd glömde) som släppts tidigare vara tillgängliga för nedladdning för de medlemmar som uppgraderar sitt medlemskap till jarl under 1 år.

I skrivandetsstund håller konstnären Bettina Edgren att färdigställa de sista bilderna till den efterlängtade Viking Saga. Expansionen vänder sig till dem som vill lägga tyngdpunkten på den nordiska mytologin. Så releasen kommer att bli innan sommaren.